Våre personvernregler

Du legger igjen personlig informasjon når du besøker nettstedet vårt og bruker våre forskjellige tjenester. Hos OFV AS prioriterer vi datasikkerhet, og i det følgende kan du lese hvordan vi håndterer informasjonen vi har når du bruker nettstedet vårt.

Hvem er ansvarlig for dine opplysninger?

Databehandler av dine personopplysninger er:

OFV AS

Organisasjonsnummer 966416734

Jernbanetorget 4 A

0154 Oslo

Telefon: 24 11 12 30

E-post: firmapost@ofv.no

Når registrerer OFV AS personlig informasjon?

OFV AS registrerer to typer informasjon om deg når du besøker nettstedet vårt:

  • Personopplysninger som du oppgir selv når du f.eks. må abonnere på tjenestene våre, har et passord, når du registrerer deg for nyhetsbrevene våre, ønsker å bli kontaktet av oss osv.
  • Teknisk informasjon som din IP-adresse, detaljer om undersidene du besøker på vår hjemmeside og hvilken nettleser du bruker for å se på nettstedet vårt. Se også vår cookie-policy.

Dette er kun vanlige personopplysninger i henhold til lovverket. OFV AS registrerer ikke personlig sensitiv informasjon.

Hvilken informasjon blir samlet inn?

Personopplysningene som OFV AS samler inn kan være:

  • Navn
  • Firmaadresse
  • E-postadresse
  • Telefonnummer
  • Stilling
  • Login informasjon

I tillegg kommer teknisk informasjon om besøk på våre nettsteder, dvs. din IP-adresse, detaljer om undersidene du besøker på vår hjemmeside og hvilken nettleser du bruker for å se på nettstedet vårt.

Hva bruker vi informasjonen til?

Hvis arbeidsgiveren din har abonnert på tjenestene våre, er det på denne bakgrunn vi samler inn dine personlige opplysninger. Hvis du har ønsket å motta vårt nyhetsbrev eller bedt oss om å kontakte deg, så har dine personlige data som du har meldt inn. OFV AS behandler informasjonen for bruk til interne markedsundersøkelser, målrettet markedsføring og statistikk. Vi bruker også personlig informasjon for å sende ut nyhetsbrevene våre, og i tillegg til driftsrelaterte meldinger til brukerne våre hvis det for eksempel er planlagt nedetid eller hvis vi har driftsproblemer.

Juridisk grunnlag for behandling av personopplysninger

Vi må ha et juridisk grunnlag for å behandle dine personopplysninger, og det vil være et av følgende juridiske grunnlag (se Personopplysningsloven):

  • For å kunne tilby tjenester til deg i henhold til abonnementsavtalen med arbeidsgiveren din.
  • For å opprettholde vår legitime interesse for f.eks. å forstå hvordan du bruker tjenestene våre og nettstedet vårt, med det formål å optimalisere og videreutvikle tjenestene våre.
  • Innhentet samtykke til f.eks. å sende deg nyhetsbrev og bruke statistiske informasjonskapsler på vår hjemmeside.

OFV AS gir ikke din personlige informasjon videre

Din personlige informasjon vil ikke bli gitt videre til tredjepart med mindre du spesifikt har godtatt det. OFV AS verken deler eller gir din personlige informasjon til markedsføringsformål, inkludert sending av e-postmeldinger med salgsfremmende innhold, med mindre du har bedt om og derved akseptert den.

Imidlertid kan OFV AS utlevere din personlige informasjon til offentlige myndigheter eller andre i den grad det følger av gjeldende lov, eller hvis OFV AS blir pålagt dette av en domstol.

Tredjepart

OFV AS overfører ikke dine personopplysninger til tredjeland (ikke-EU / EØS-land).

Tredjepartsbehandling

OFV AS kan velge å bruke databehandlere, inkludert leverandører av webhotell, sikkerhet og lagring. Dine personopplysninger blir derfor overlatt til tredjepart, som da er instruert av OFV AS om å behandle dine personopplysninger på vegne av OFV AS. Databehandlere behandler bare dine personopplysninger for de spesifikke formålene informasjonen blir samlet inn for.

OFV AS forplikter disse databehandlerne til å behandle dine personopplysninger konfidensielt, og å ta de nødvendige tekniske og organisatoriske sikkerhetstiltak mot at opplysninger utilsiktet eller ulovlig ødelegges, forspilles eller forringes, eller kommer uvedkommende i hende, blir misbrukt eller på annen måte behandlet i strid med personopplysningsloven.

Lagring av personopplysninger

OFV AS vil bare oppbevare dine personopplysninger så lenge dette er nødvendig for de formålene dine personopplysninger er samlet inn for.

Beskyttelse av dine personopplysninger

OFV AS streber etter å best mulig beskytte kvaliteten og integriteten til din personlige informasjon. OFV AS har implementert sikkerhetstiltak for dette formålet.

Dine rettigheter

Du har rettigheter i forhold til vår behandling av informasjon om deg. Hvis du ønsker å bruke dine rettigheter, kan du kontakte oss. Se kontaktinformasjon nedenfor.

  • Innsynsrett:Du har rett til å be om innsyn i hvilke personopplysninger vi behandler om deg i den grad du ikke allerede er klar over det. Du vil også kunne se denne informasjonen på ditt GDPR-kontrollpanel under "Min profil" på nettstedet.
  • Rett til endring:Du har rett til umiddelbart å få feilaktige personopplysninger om deg selv endret, uten forsinkelse, etter å ha bedt om dette.
  • Rett til å slette:I spesielle tilfeller kan du ha rett til å få slettet informasjonen din, før vi sletter informasjon om deg i samsvar med våre ordinære prosedyrer.
  • Retten til å innvende:I noen tilfeller har du rett til å innvende mot vår behandling av dine personopplysninger.
  • Rett til å overføre (dataportabilitet):Du har rett til å motta personopplysningene dine i et strukturert, vanlig og maskinlesbart format, og til å overføre disse personopplysningene fra en datakontroller til en annen uten hindring.
  • Tilbaketrekking av samtykke:Såfremt vi behandler dine personopplysninger basert på ditt samtykke, kan du når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Du kan alltid kontakte oss (se nedenfor) for mer informasjon om hvordan du kan inndra et samtykke.
  • Du kan oppheve ditt samtykke om å motta våre nyhetsbrev, enten i e-postene du mottar fra oss eller fra ditt GDPR-kontrollpanel under "Min profil" på nettstedet.
  • Du kan tilbakekalle ditt samtykke til bruk av statistiske informasjonskapsler fra ditt GDPR-kontrollpanel under "Min profil" på nettstedet.
  • Hvis du opphever ditt samtykke, vil vi slutte å behandle dine personopplysninger med mindre vi er berettiget eller forpliktet til å fortsette behandlingen på et annet juridisk grunnlag. Tilbaketrekking av ditt samtykke påvirker ikke lovligheten av behandlingen som skjedde før tilbaketrekking av samtykke.

Klagerett

Hvis du er uenig i måten vi behandler dine personopplysninger eller formålene vi behandler informasjonen din på, er du velkommen til å kontakte oss.

Du har også rett til å sende inn en klage til Datatilsynet. Kontaktinformasjon for veiledningen finner du på www.datatilsynet.no.

Vil du endre informasjonen din

Skriv til firmapost@ofv.no og skriv inn "Personvernreglene - endring" i emnefeltet hvis du vil at vi skal rette, endre eller slette personlig informasjon som vi har registrert om deg, eller hvis du ønsker å tilbakekalle et samtykke du tidligere har gitt.

OFV AS bruk av informasjonskapsler

Vi har begrenset bruken av informasjonskapsler på nettstedet, men vi kan ikke unngå informasjonskapsler helt. Les mer i retningslinjene for informasjonskapsler.

Endringer i personvernreglene

Vi forbeholder oss retten til å endre denne policyen i forbindelse med endringer i lovgivning, nye tekniske løsninger, nye eller forbedrede funksjoner eller for å forbedre nettstedet.

 

Nettstedet er oppdatert mai 2020.